V5.0 Sensor sköld

V5.0 Sensor sköld

V5.0 Sensor sköld AA030 funktioner: Det kan användas för att utveckla fristående interaktiva objekt eller kan anslutas till programvara på datorn (t.ex. Flash, bearbetning, Arduino). Open-source IDE kan laddas ner gratis (för närvarande för Mac OS X, Windows och Linux). Sensor Shield kan du...

chatta nu

Produktinformation

V5.0 Sensor sköld

AA030

Funktioner:

Det kan användas för att utveckla fristående interaktiva objekt eller kan anslutas till programvara på datorn (t.ex. Flash, bearbetning, Arduino).

Open-source IDE kan laddas ner gratis (för närvarande för Mac OS X, Windows och Linux).

Sensor sköld tillåter dig att ansluta till olika moduler som servon, knappar, reläer, sensorer, potentiometrar.

Varje funktionsmodul har spände port med VCC, GND och produktion, som har motsvarande port på sensorn sköld, ansluten med en vanlig 2.54mm dual-hona kabel kan du börja spela redan.

Spännde fast tegel kablar är som cement för tegel, göra till anslutningar lättare, säker och mer professionellt utseende.


Kuongshun elektronisk, en av de internationellt kända tillverkare och leverantörer av v5.0 sensor sköld som ligger i Kina, nu har kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp av professionella och erfarna arbetstagare, samt avancerad utrustning. Du kan vara säker att köpa rabatt och lågt pris v5.0 sensor sköld tillverkad i Kina från oss och kolla prislistan med oss.

Hot Tags: V5.0 sensor sköld leverantörer Kina, tillverkarna, lågt pris, köpa rabatt, prislista, pris, tillverkade i Kina
Ett par:V4.0 Sensor sköld Nästa:L293D Motor förare ombord

Förfrågning

You Might Also Like