PCF8563 RTC styrelsen realtidsklocka

PCF8563 RTC styrelsen realtidsklocka

Översikt PCF8563 RTC styrelsen ger realtid klocka/kalender funktion, som kan drivas av ett batteri ombord och arbetar självständigt även när MCU är avstängd. Den PCF8563 RTC styrelsen funktioner I2C stiftlist på ena sidan, och I2C kontakten på motsatt sida. Därför är det mer...

chatta nu

Produktinformation

Översikt

PCF8563 RTC styrelsen ger realtid klocka/kalender funktion, som kan drivas av ett batteri ombord och arbetar självständigt även när MCU är avstängd.

Den PCF8563 RTC styrelsen funktioner I2C stiftlist på ena sidan, och I2C kontakten på motsatt sida. Därför är det mer flexibelt att ansluta styrelsen till din utveckling. Styrelsen också stöder I2C cascading, medger användning av multi modul ansluten till I2C bussen samtidigt genom att ansluta stiftlist och kontakt.

Funktioner

PCF8563, I2C stiftlist, I2C-kontakt, 3.3V batteri ingår


Kuongshun elektronisk, en av de internationellt kända tillverkare och leverantörer av pcf8563 rtc styrelsen realtidsklocka som ligger i Kina, nu har kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp av professionella och erfarna arbetstagare, samt avancerad utrustning. Du kan vara säker att köpa rabatt och lågt pris pcf8563 rtc styrelsen realtidsklocka tillverkade i Kina från oss och kolla prislistan med oss.

Hot Tags: PCF8563 RTC styrelsen realtidsklocka leverantörer Kina, tillverkarna, lågt pris, köpa rabatt, prislista, pris, tillverkade i Kina
Ett par:XD-42 bröd Board Power Supply Module 5V 3.3V Nästa:4 bitar TM1637 LED Display modul & klocka

Förfrågning

Du kanske också gillar