Nextion 3.5 LCD Touch Display Modul

Nextion 3.5 LCD Touch Display Modul

Nextion 3.5 '' UART HMI Smart LCD Touch-skärmmodul TFT-skärm för Arduino Raspberry Pi ESP8266 Nextion är en HMI-lösning (Seamless Human Machine Interface) som ger ett kontroll- och visualiseringsgränssnitt mellan en människa och en process, maskin, applikation eller apparat. Nästa är ...

chatta nu

Produktinformation

Nextion 3.5 '' UART HMI Smart LCD Touch-skärmmodul TFT-skärm för Arduino Raspberry Pi ESP8266

Nextion är en HMI-lösning (Seamless Human Machine Interface) som ger ett kontroll- och visualiseringsgränssnitt mellan en människa och en process, maskin, applikation eller apparat. Nästa sida tillämpas huvudsakligen på IoT eller konsumentelektronik. Det är den bästa lösningen att ersätta det traditionella LCD- och LED-Nixie-röret.
Denna lösning innehåller hårdvara del - en serie av TFT brädor och programvara del - Nextion editor. Nextion TFT-kort använder endast en seriell port för att kommunicera. Låt dig bli av med ledningsbesväret. Vi märker att de flesta ingenjörer spenderar mycket tid i applikationsutveckling men får obehagliga resultat.
I den här situationen har Nextion Editor masskomponenter som knapp, text, framdriftslinje, skjutreglage, instrumentpanel etc. för att berika din gränssnittsdesign. Och drag-och-släpp-funktionen garanterar att du spenderar mindre tid i programmeringen, vilket minskar dina 99% arbetsbelastningar. Med hjälp av den här WYSIWYG-redigeraren är GUI-design ett tårta.
Det är lätt att anpassa Nextion Family HMI till befintliga projekt, du behöver bara ge den en UART.
Detta är en kraftfull 3,5-tums HMI, som är medlem i Nextion-familjen. Funktionerna inkluderar: en 3,5 "TFT 480 x320 resistiv pekskärm, 4M Flash, 2KByte RAM, 65k färger.

480 x 320 upplösning
RGB 65K sant mot livsfärger
TFT-skärm med integrerad 4-tråds resistiv pekskärm
Enkel 4-stiftsgränssnitt till någon TTL-seriell värd
16M Flash-minne för användarkod och data
Ombord micro-SD-kort för uppgradering av firmware
Visningsområde: 73,44mm (L) ¡Á48,96mm (W)
Justerbar ljusstyrka: 0 ~ 180 nit, justeringsintervallet är 1%
5V500mA DC rekommenderad strömförsörjning
Data:
Dokumentlänk: https://www.youtube.com/results?search_query=Nextion+HMI
Mer datablad: https://www.adrive.com/public/5B5svt/F000493%20NX4832T035.rar
Nästa redaktör: https: //www.adrive.com/public/JEVwGg/Nextion%20Editor.rar
förpackningen innehåller:
1 X 3,5 '' UART HMI LCD-modul
1 X 4P-kabel
1 x UB till 2-polig kontakt

Kuongshun Electronic, en av de internationella kända tillverkarna och leverantörerna av nästa 3,5 lcd touch display-modul som ligger i Kina, har nu kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp professionella och erfarna arbetstagare, såväl som avancerad utrustning. Du kan vara säker på att köpa rabatt och lågpris nästa 3,5 lcd touch display-modul tillverkad i Kina från oss och kolla pricelisten med oss.
Hot Tags: nästa 3,5 lcd touch display modul leverantörer Kina, tillverkare, lågt pris, köp rabatt, prislista, pris, tillverkad i Kina
Ett par:Nextion 2.4 LCD-modul för ESP8266 Nästa:Nextion 5.0 HMI LCD-skärmmodul

Förfrågning

You Might Also Like