Nano 328P IO sköld

Nano 328P IO sköld

Nano 328P IO sköld Nano IO expansionskort är en breakout board. Det leder till den så kallade alla stift används som byggstenar 3PIN elektroniska gränssnitt, Zigbee XBee serie moduler och nRF24L01 trådlöst gränssnitt. Stöd för 7-12V extern strömförsörjning.

chatta nu

Produktinformation

Nano 328P IO sköld


Nano IO expansionskort är en breakout board. Det leder till den så kallade alla stift används som byggstenar 3PIN elektroniska gränssnitt, Zigbee XBee serie moduler och nRF24L01 trådlöst gränssnitt. Stöd för 7-12V extern strömförsörjning.

image.pngKuongshun elektronisk, en av de internationellt kända tillverkare och leverantörer av nano 328 p io sköld som ligger i Kina, nu har kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp av professionella och erfarna arbetstagare, samt avancerad utrustning. Du kan vara säker att köpa rabatt och lågt pris nano 328p io sköld tillverkad i Kina från oss och kolla prislistan med oss.
Hot Tags: Nano 328p io sköld leverantörer Kina, tillverkarna, lågt pris, köpa rabatt, prislista, pris, tillverkade i Kina
Ett par:10cm SMA Male To Female Pigtail Nästa:Proto Screw Shield Assembled

Förfrågning

Du kanske också gillar