MPR121 Breakout V12 kapacitiv Sensor Controller Module I2C pektangentbordet

MPR121 Breakout V12 kapacitiv Sensor Controller Module I2C pektangentbordet

Beskrivning: Detta är en breakout board för Freescale's MPR121QR2. MPR121 är en kapacitiv sensor controller drivs av en I2C-interface. Chipet kan styra upp till tolv enskilda elektroder, samt en simulerad trettonde elektrod. MPR121 har också åtta LED körning...

chatta nu

Produktinformation

Beskrivning:


Detta är en breakout board för Freescale's MPR121QR2. MPR121 är en kapacitiv sensor controller drivs av en I2C-interface. Chipet kan styra upp till tolv enskilda elektroder, samt en simulerad trettonde elektrod. MPR121 har också åtta LED drivande pins. När dessa stift inte är konfigurerade som elektroder, kan de användas för att driva lysdioder.


Det en fyra byglarna på botten av styrelsen, varav alla är inställda (stängda) som standard. En adress jumper band på ADD fäst på marken, vilket innebär I2C standardadressen för chip kommer att 0x5A. Om du behöver ändra adressen för chip (genom kortslutning Lägg till en ny pinkod), kontrollerar du först öppna bygeln. Byglarna också ansluta SDA och SCL avbryta pin till 10 k pull-up motstånd. Om du inte kräver pull-up motstånd kan du öppna byglarna genom att skära spår ansluta dem.


Det finns ingen reglering i styrelsen, så den spänningsfrekvens bör vara mellan 2,5 och 3.6VDC. VREG stiftet är ansluten via en 0.1uF kondensator till marken, vilket innebär, om inte du ändra styrelsen, du kan inte använda MPR121 i låg-spänning-läge (1,71-2.75VDC).


Kuongshun elektronisk, en av de internationellt kända tillverkare och leverantörer av mpr121 breakout v12 kapacitiv sensor controller module i2c pektangentbordet som ligger i Kina, nu har kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp av professionella och erfarna arbetstagare, samt avancerad utrustning. Du kan vara säker att köpa rabatt och lågt pris mpr121 breakout v12 kapacitiv touch sensor controller module i2c tangentbord tillverkad i Kina av oss och kolla prislistan med oss.

Hot Tags: MPR121 breakout V12 Kapacitiv beröringsgivare controller module I2C tangentbord leverantörer Kina, tillverkarna, lågt pris, köpa rabatt, prislista, pris, tillverkade i Kina
Ett par:IRF520 MOSFET Driver Module Nästa:Digispark ATTINY85 Mini USB Development Board

Förfrågning

Du kanske också gillar