5000W Thyristor spänningsregulator

5000W Thyristor spänningsregulator

Högeffekt elektronisk spänningsregulator 5000W 220V med dimmande tyristorregulatortermostat

chatta nu

Produktinformation

Högeffekt elektronisk spänningsregulator 5000W 220V med dimmande tyristorregulatortermostat



Elektronisk spänningsregulator 5000W 220V Den här produkten är inte ett universalmedel, kan inte byta ut batteriladdare för elektriska fordon, och den kan inte heller driva elektriska apparater som använder strömförsörjning (som 110v TV, stereo, kylskåp, luftkonditionering, riskokare med dator typ). Det kan inte driva induktionskokaren eller energisparande lampor.

Specifikationer:
Produktnamn: 5000W AC Spänningsregulator
Mått: Längd 84,8 * Bredd 70 * Höjd 40 mm, utan utskjutande vred och kontakter.
Maximal effekt: 5000 W (resistiv belastning omedelbar gränskraft), bör minska strömförbrukningen under lång tid, det rekommenderas att använda inom resistiv belastning 2200W (viktiga parametrar, var uppmärksam)
Effektivitet: 90% eller mer
Arbetsspänning: AC 220V
Justera spänningen: AC 0-220V (från hög till låg kan gå till 0, från låg till hög är ca 20V)
Observera att lasten måste vara ansluten innan spänningen justeras.
SCR används huvudsakligen för resistiva belastningar (glödlampor med elektrisk uppvärmning osv.), De flesta enfas växelströmsmotorer finns också tillgängliga, men de är inte garanterade. Andra typer av laster bör bekräftas av köparen.




Kuongshun Electronic, en av de internationella välkända tillverkarna och leverantörerna av 5000w tyristor-spänningsregulator som ligger i Kina, har nu kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp professionella och erfarna arbetare samt avancerad utrustning. Du kan vara säker på att köpa rabatt och lågt pris 5000 tyristor spänningsregulator tillverkad i Kina från oss och kolla prislistan hos oss.
Hot Tags: 5000w tyristor spänningsregulator leverantörer Kina, tillverkare, lågt pris, köp rabatt, prislista, pris, tillverkat i Kina
Ett par:4000W hög effekt tyristor spänning Nästa:1000W tyristor spänningsregulator

Förfrågning

You Might Also Like