4 kanal Relämodul utan ljus koppling 5V

4 kanal Relämodul utan ljus koppling 5V

4 kanal Relämodul utan ljus koppling 5V AA082 detta är en 5V 4-kanaler Relämodul, det kan styras direkt med ett brett utbud av mikrokontroller såsom Arduino, AVR, PIC, ARM och MSP430. 4 reläer ingår i den här modulen med ldquo; NCrdquo; hamnar innebär ldquo; Normalt ansluten...

chatta nu

Produktinformation

4 kanal Relämodul utan ljus koppling 5V

AA082

Detta är en 5V 4-kanaler Relämodul, det kan styras direkt med ett brett utbud av mikrokontroller såsom Arduino, AVR, PIC, ARM och MSP430.

4 reläer ingår i den här modulen med ldquo; NCrdquo; hamnar innebär ldquo; Normalt ansluten till COMrdquo; och ldquo; NOrdquo; hamnar innebär ldquo; Normalt öppen till COMrdquo;. Denna modul även utrustad med 4 lysdioder för att visa status för reläer.

Funktioner:

4 mekaniska reläer med statusindikering

Båda ldquo; NCrdquo; och ldquo; NOrdquo; portar för varje relä

Dokument:

Besök vår wiki-sidan för mer info om denna produkt. Det kommer att uppskattas om du kan hjälpa oss att förbättra dokumenten genom att korrigera felen, lägga till fler demo koder eller tutorials.

Teknisk support:

För teknisk support, vänligen öppna en biljett på Itead Support System.

Paket inklusive

1 * 5V 4 kanaler relä modul för Arduino AVR PIC ARM MSP430


Kuongshun elektronisk, en av de internationellt kända tillverkare och leverantörer av 4 kanal Relämodul utan ljus koppling 5v som ligger i Kina, nu har kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp av professionella och erfarna arbetstagare, samt avancerad utrustning. Du kan vara säker att köpa rabatt och lågt pris 4 kanal Relämodul utan ljus koppling 5v tillverkade i Kina från oss och kolla prislistan med oss.

Hot Tags: 4 kanal Relämodul utan ljus koppling 5V leverantörer Kina, tillverkarna, lågt pris, köpa rabatt, prislista, pris, tillverkade i Kina
Ett par:2 kanal Relämodul utan ljus koppling 5V Nästa:8 kanal Relämodul utan ljus koppling 5V

Förfrågning

You Might Also Like