Zero-Key USB-adapter Raspberry Pi Zero

Zero-Key USB-adapter Raspberry Pi Zero

nollnyckel USB-adapter Raspberry Pi Zero BadUSB Expasion Board

chatta nu

Produktinformation

nollnyckel USB-adapter Raspberry Pi Zero BadUSB Expasion Board


Nolltangent som är skickligt utformat för att konvertera hallonpisel noll till U-disken, utan dataplugg och -spel, bekvämt och direkt, kan realiseras:

1, SSH, hantera hallon pajer direkt på en dator via USB

2, BadUSB-funktionen kan realiseras, tangentbordinsprutning till datorn, nätverkskapningsfunktion

3, skapa plug-and-play-webbserver, konvertera hallon noll till U-skivan, behöver inte plugin och spela upp data, stödja hallon noll och noll W och hantera hallon paj direkt via USB på datorn direkt.

Med P4wnP1-projektet kan BadUSB-funktionen realiseras, tangentbordet injiceras i datorn och nätverkskapningsfunktionen används. P4wnP1 webbplats: https://github.com/mame82/P4wnP1

image

image

Kuongshun Electronic, en av de internationellt kända tillverkarna och leverantörerna av nollnyckel usb adapter hallon pi zero som ligger i Kina, har nu kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp professionella och erfarna arbetstagare, såväl som avancerad utrustning. Du kan vara säker på att köpa rabatt och lågpris nollnyckel usb adapter hallon pi zero gjord i Kina från oss och kolla pricelisten med oss.
Hot Tags: nollnyckel usb adapter hallon pi noll leverantörer Kina, tillverkare, lågt pris, köp rabatt, prislista, pris, tillverkat i Kina
Ett par:Stepper Motor HAT Shield Raspberry Pi Zero Nästa:5V 2.5a Micro USB laddare med Switch

Förfrågning

You Might Also Like