Mikro: Bit Go Development Board

Mikro: Bit Go Development Board

Mikro: Bit gå utvecklingsplan lärande grundläggande programmering kunskap Python grafik programmering

chatta nu

Produktinformation

Micro: bit Go Den kompletta Starter Kit för Raspberry Pi


Den brittiska invasionen är här! Nej, inte musik ... mikrokontroller! Nytt till USA är det nyaste och enklaste sättet att lära sig programmering och elektronik - BBC: micro: bit.
Micro: bit är utformad speciellt för barn och nybörjare, en dator med fackformat som du kan koda, anpassa och styra för att få dina digitala idéer, spel och appar till liv. Det är en liten kodanpassad enhet som är en icke-skrämmande introduktion till programmering och tillverkning - koppla på, programmera det för att göra något roligt - ha det, anpassa det, utveckla nya idéer.
Mikro: bitplattformen kombinerar "biten, en storformad kodningsenhet med flera sensorer och lysdioder, med en fantastisk webbplats full av kodande exempel och projekt. Börja med videoutlärningarna, kolla in idésidan för att bli kreativ. Från att göra egna spel för att ta sig själv är möjligheterna oändliga!
Detta är mikro: bit Go Bundle, med batterier, batteriladdare och USB-kabel. För den enskilda mikroen: bit (ingen extra) klicka här
Mikro: -biten är baserad av mikrokontrollern nRF51822, som har inbyggt Bluetooth LE-radio. Det finns två programmerbara knappar som kan användas för att styra spel, skicka ett radiomeddelande, aktivera bildskärmen osv. Mikro: Bit kan upptäcka rörelse (med en accelerometer) och berätta vilken riktning du är på väg in (med hjälp av en magnetometer / kompasschip). På undersidan finns en expansionsport med 5 alligator-clips vänliga dynor och ytterligare kortkontaktkontakter för 19 totala I / O-stift. Var och en av dessa sensorer, ingångar och utgångar är helt programmerbar via lättanvänd programvara som kan nås från en dator, bärbar dator, surfplatta eller mobil. Du kan använda MakeCode / PXT-block eller micro Python för att starta ditt programmeringseventyr. Avancerade programmerare kan gå till mbed för supermäktig C eller C ++ programmering.
Spännande, eller hur? Jo, micro: bit Go-bunten är det perfekta startpaketet för BBC: s mikrobit. Den innehåller allt du behöver för att börja lära dig om maskinvara och programvara, till och med en liten USB-kabel och batterier. Ingen programmering eller maskinvaruupplevelse behövs!
Mikro: Bit Go Bundle innehåller:
BBC mikro: bit
Micro USB-kabel, 6 "änd-till-ände
2 x AAA batteriladdare
2 x AAA-batteri
Om du är ny för kodning och hårdvara, är micro: bit Go Bundle ett bra ställe att börja. Det är otroligt enkelt att använda och en perfekt plattform som hjälper dig att hoppa över andra mikrokontroller och datorer som Circuit Playground, Arduino, Feather eller till och med Raspberry Pi.


Hot Tags: microbit, bbc mikrobit, bbc mikro, bitmicro, micro bit go, bbc mikro
Ett par:Mikro: Bit GPIO Expansion Board Nästa:Mikro: bit Silikonskyddskåpa

Förfrågning

You Might Also Like