Automatisering PHAT

Automatisering PHAT

Automatisering pHAT

chatta nu

Produktinformation

Automatisering pHAT


Vi har dragit ihop en stor uppsättning funktioner i denna hemövervaknings- och automationsstyrning. Med ett relä, analoga kanaler, strömförsörjda utgångar och buffrade ingångar (alla 24V toleranta) kan du nu ansluta en mängd godis till din Raspberry Pi på en gång.


Perfekt för smarta hem- och automationsprojekt, vilket ger ditt växthus intelligenta sprinklers, eller planerar din fiskmatning!


Funktioner

1 x 24V @ 2A-relä (NC och NO-terminaler)

3 x 12-bitars ADC @ 0-24V (ADS1015)

3 x 24V toleranta buffrade ingångar

3 x 24V toleranta sjunkande utgångar

3,5 mm skruvplintar

SPI stiften brutit ut


Automatisering pHAT pinout https://pinout.xyz/pinout/automation_phat

Kompatibel med Raspberry Pi 3, 2, B +, A +, Zero och Zero W

Python-biblioteket https://github.com/pimoroni/automation-hat

Kvinnahuvud och utbrutna stift kräver lödning


programvara

Som någonsin har vi gjort en super enkel att använda Python biblioteket https://github.com/pimoroni/automation-för att utnyttja Automation pHATs mångsidiga funktioner, med exempel för att komma igång.


Faktum är att Automation pHAT använder samma bibliotek som Automation HAT, och det använder sig av närvaron (eller frånvaron) av SN3218 LED-drivkretsen för autodetek vilket kort (HAT eller pHAT) används. Tjusig!


Våra inmatnings-, utgångs- och reläexemplar visar hur du läser analoga och digitala ingångar, kopplar utgångarna till och från och styr reläet.


anteckningar

Belastningen för de buffrade utgångarna ska sättas på marksidan, dvs 12 / 24V (från matning) -> last -> utgångsuttag -> jord (från matning)

Reläet kan tolerera upp till 2A vardera och ska sättas på högsidan

Använd inte för att koppla nätspänningar!


Kuongshun Electronic, en av de internationellt kända tillverkarna och leverantörerna av automation phat som ligger i Kina, har nu kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp professionella och erfarna arbetstagare, såväl som avancerad utrustning. Du kan vara säker på att köpa rabatt och lågprisautomatisering phat gjord i Kina från oss och kolla pricelisten med oss.
Hot Tags: automation phat leverantörer Kina, tillverkare, lågt pris, köp rabatt, prislista, pris, tillverkat i Kina
Ett par:Blå aluminium värme Nästa:Raspberry Pi Strong HeatSink

Förfrågning

You Might Also Like