Den glidande 3D-transportbandet 3D-skrivare för oavbruten 3D-utskrift

- Oct 12, 2018-

Senare i veckan på Maker Faire Rome presenterar den italienska Robot Factory sitt nya Sliding-3D-system som använder ett transportband som en väsentligen gränslös byggplattform. Företaget är det senaste för att prova de nya 3D-skrivarna, som har vuxit i popularitet de senaste åren eftersom det har genomfört 3D-utskrift av långa delar med hjälp av transportband.

Den nya skrivbords 3D-skrivaren, som använder extrudering av termoplastmaterial, gör det möjligt att trycka 3D, oavbrutna, mycket långa föremål på grund av en oändlig byggplattform och en 45 ° extruder. Sliding 3D kan förenkla produktionen av små samlingar, möjliggöra skapandet av funktionella prototyper och hjälpa företag att omstrukturera sina produktionsprocesser.

När andra stora 3D-skrivare existerar, måste de ofta köras för att ta bort färdiga delar och förbereda ytterligare utskrift. Sliding-3Ds transportband negerar detta - när ett utskrift är klart kommer ett annat jobb att börja och 3D-utskrift kan fortsätta utan behöver en operatör att ta hand om någonting. Bältet rör sig framåt tills de färdiga utskriftsrullarna är av och in i en samlingskorg under 3D-skrivarens främre rulle.

the Sliding-3D Conveyor Belt 3D Printer

Ett par:Sealy, världsklass 3D-skrivare ställa att skapa Dissolvable medicinska implantat Nästa:En titt på egenskaperna för 3D tryckta volfram