Utsäde Accelerator StartupYard investerar i israeliska 3D Printing start Printsyst

- Nov 02, 2018-

En av de översta utsäde acceleratorer i CEE (Central- och Östeuropa), StartupYard, nyligen investerat i israeliska startup Printsyst, som arbetar för att göra 3D utskrift lättare för alla.

StartupYard, som arbetar för att hjälpa nystartade företag växa och tjäna andra investeringar, grundades 2011, är den äldsta privata accelerator i central- och Östeuropa. Bolagets mål är att ansluta nystartade företag med bra mentorer och partners för att hjälpa dem in på den globala marknaden.

Printsyst har en patenterad algoritm som kan avsevärt förbättra framgången för ett företags 3D utskrift eftersom det hjälper att identifiera funktionerna för komponenterna. Företaget tillhandahåller kunder med bekvämligheten av sömlös 3D utskrift genom att minska förberedelseprocessen för utskrift, förbättra andelen framgångsrika 3D utskrift och öka användningen av 3D-skrivare.

 StartupYard

Ett par:3D-utskrift och anpassning av porösa strukturer för diabetiska insoles Nästa:Black Panther och 3D-utskrifter: PepsiCo avslöjar Detaljer om årets promotion kampanj