Raspberry Pi sammanfogar Brick-and-mortar Brigaden

- Feb 17, 2019-

Raspberry Pi Foundation öppnade sin första butik tidigare i månaden, på köpcentret Grand Arcade i Cambridge, England. Förflyttningen till en tegelsten-närvaro för den tidigare online-bara Raspberry Pi ger entusiasterna en chans att fysiskt bläddra igenom de produkter som välgörenheten har arbetat med, inklusive Pi 3A + och Pi 3B +.


Det fungerar för Apple och är nu tillgängligt för Raspberry Pi. Även om många online-återförsäljare är ovilliga att engagera sig i fysiska butiker verkar Raspberry Pi inte vilja vara bland dem. Folket som skapade den här populära enskilda datorn bestämde sig för att ta med sina produkter till Cambridge, där Raspberry Pi Foundation grundades.

Kan Raspberry Pi överleva i en brutal fysisk detaljhandel? Tja, du måste säga att möjligheten är bra, med tanke på att de olika modellerna av Raspberry Pi Universal Computer för närvarande är de mest sålda datorerna i Storbritanniens historia, med en försäljning på över 19 miljoner enheter. Och det ökar fortfarande. Den nya 64-bitars Pi 3-modellen har lockat ett stort antal köpare med sin nya trådlösa anslutning. Enligt Eben Upton, en av grundarna av Raspberry Pi, har telefonen sålt mer än 9 miljoner enheter.

När detaljerna i Raspberry Pi 4 började flöda, och affären började sälja datorrelaterade produkter och orelaterade märkesvaror (paket, muggar, märken "Babbage Bear" (Babbage Bear) Cashmere leksaker etc., kan detta år vara ett tillfredsställande år för denna välgörenhet. Om du bara hämtar en hallon π-dator (du kan få ett π3 + 512 MB RAM för 23 £ eller 25 $) kanske du undrar hur man bygger det. Personliga seismografer, djurmonitorer, streckkod läsare och pistolvapen är bara några av de många applikationer som utvecklats av Pi-användare.Ett par:Arduino Wows Crowd At Maker Faire Rom 2018 Nästa:Skriv ut för rymden: Rysslands kolfiber 3D-skrivare är ett underverk