Mexican Museum Case Study ser på användningen av 3D-tryckning i byggbranschen

- Nov 02, 2018-

Benjamin Jodis, forskare vid California Polytechnic State University, skrev nyligen en fallstudie med titeln "Analysera fördelarna med att använda 3D-utskrift på renoveringsprojektet för mexikanska museet i San Francisco, Kalifornien" om ett speciellt användningsfall för 3D-utskrift i byggandet industri. 3D-utskrift är perfekt för byggnader eftersom det möjliggör detaljerad virtuell rendering av en struktur och genererar en exakt fysisk modell.

Med hjälp av en 3D-utskriftsmodell hittade det mexikanska museet ett sätt att arbeta runt två väggar.

Medan 3D BIM-modeller och fysiska 3D-utskriftsmodeller endast används för en liten del av den övergripande strukturen och är mycket permanenta, hjälper de till att undvika större designbackbackar. Tanken att använda fysiska representationer snarare än bara virtuella renderingar kan också ytterligare betona möjligheter till 3D-utskrift i byggbranschen, som betong som ett 3D-tryckmaterial, vilket bidrar till att påskynda förfrågningar om projektinformation och inlämningsprocesser, gör skalemodeller och gör egna verktyg.

Ett par:Universitetet i Twente forskare 3D utskrift guld mikrostrukturer med LIFT teknik Nästa:Metal 3D-utskrift går i huvudsak