Metal 3D-utskrift går i huvudsak

- Oct 29, 2018-

Förra månaden lanserade HPs 3D Printing Business vid HP Manufacturing Technology Show HP Metal Jet-en avancerad 3D-tryckteknik avsedd för tillverkning av högkvalitativa metalldelar i hög volym. HP Metal Jet distribueras av tillverkare som inkluderar GKN Powder Metallurgy och Parmatech för fabriksframställning av slutliga delar. Kunder som placerar order inkluderar den globalt kända Volkswagen och wiraud, liksom tillverkare på vertikala marknader som Primo Healthcare Group och okh industrier .

Anpassade metalldelar till Volkswagen

HP använder partnerskap för att flytta in i kommersiell produktion av metallprodukter. "Vi har samarbetat med globala tillverkningsledare GKN Powder Metallurgy and Parmatech, som använder Metal Jet för att producera slutliga metallkomponenter i produktionsklass för branschledande kunder som Volkswagen, Wilo Group, Okay Industries och Primo Medical", säger Weber. .

Inkjetmästaren vänder sin fokus till metall

HP har använt sina decennier av bläckstråleskrivare för att utveckla en metallbaserad skrivare. "Med mer än 30 års avancerade kemiska och termiska bläckstråle-innovationer utvecklade vi HP inkjet-teknik för metall." sade Weber. "Därför kan vi placera avancerad 3D-metalltrycksteknik på marknaden för massproduktion. Vi ser metallbesprutning som livsnerven i framtida digitala fabriker."

HP, Metal Jet, 3D printing, additive manufacturing

Ett par:Mexican Museum Case Study ser på användningen av 3D-tryckning i byggbranschen Nästa:Utreda Lightweight tryckt 3D strukturer för sandgjutning