ÄR METALL 3D UTSKRIFT TAR ÖVER?

- Sep 21, 2018-

HP mål fordons- och medicinsk

Start av tisdagens additiv tillverkning konferens 2018 hålls vid IMTS i år var en keynote från President av HP 3D utskrift, Stephen Nigro, som presenterade HP'S $400.000 metall Jet system och diskuterade dess mid-level produktionskapacitet.

Att bedöma betydelsen av IMTS tillkännagivanden

Medelstora betydelse

Metall Jet, en produktionsinriktade pärm jetting 3D-skrivare, lämplig för funktionella prototyper och massproduktion av, medicin och konsumenten fordonskomponenter. Där en borstad metall finish, en preferens för 316L rostfritt stål och anpassning på Specifikationsbladet, HPs system kommer att lysa, så småningom.

Stor betydelse

Velo3D's kombination av maskinvara och programvara funktioner skiljer sitt erbjudande från 25 + företag erbjuder DML 3D skrivare idag. Markerade övergången från standard DML innebär att det finns ännu mindre prejudikat för designprocessen och kvalificerade delar för prestanda.

Låg vikt

Många av dessa utvecklingar kännetecknas av ökad egenskaper, som visar forskning och utveckling vid tillverkning av metall tillsatser. Ur ett kundperspektiv förvärv, de faktiska fördelarna med att lägga till material, processduglighet och utrustningens egenskaper är minimala, och vittnar om förväntad tillväxt jämfört med periodiska förändringar i den metall 3D trycktekniken kategori.

A 3D printed roller finger follower from HP’s Metal Jet system in 316L stainless steel.

Ett par:WACKER TILL ÖPPEN MILJONER DOLLAR ACEO SILIKON 3D UTSKRIFT LAB I USA Nästa:Q & A: Silvan Qantenbein ETH ZÜRICH, 3D-utskriftskomplexmaterial