HP (HPQ) kranar som odlar ortopedmarknad med 3D-utskrift

- Sep 18, 2018-

HP Inc. tillkännagav nyligen ett samarbete med Go 4-D för att modernisera orthotics. Denna allians kommer att göra det möjligt för Go 4-D att göra kostnadseffektiva anpassade ortopediska produkter med hjälp av HP Jet Fusion 3D-utskriftssystem.

Som ett resultat av denna bindning kommer HPs FitStation-plattform att vara tillgänglig på den nordamerikanska medicinska marknaden via Go 4-D.

FitStation-plattformen erbjuder en 3D-fotskanning och gånganalys för att bättre förstå kundernas behov. Det kan också använda kundens unika biomekaniska statistik för att göra 3D-skrivna, användarvänliga ortopediska.

Vi tror att HP, för närvarande, har en andel på 6% på 3D-utskriftsmarknaden. Drivs av kontinuerlig produktlansering och innovation, utnyttjar det fullt ut 3D-affärer och dess växande utsikter att stärka marknaden.

Ortotiska enheter används för att behandla muskuloskeletala störningar, minska obehag och förbättra kroppshållning. Konventionella ortotiska enheter ger ingen koncentrationsanalys eller stressbelastningsinformation för att ge optimala resultat, erfarenhet och komfort för berörda patienter. Detta kräver modernisering av ortotik med införlivandet av 3D-tryckteknik, vilken HP tycks betala på.

Strategiska steg för att utöka fotavtryck i 3D-utskrift

HP har vunnit dragkraft på 3D-utskriftsmarknaden, med tillstånd av sina innovationer och en bredare portfölj. I finanspolitiken 2017 förvärvade företaget 36% av intäkterna från dess tryckverksamhet, inklusive 3D-trycklösningar.

HP (HPQ) Taps Growing Orthotics Market With 3D Printing

Ett par:Q & A: Silvan Qantenbein ETH ZÜRICH, 3D-utskriftskomplexmaterial Nästa:Hailey Dawson's Incredible Journey To Pitch på varje MLB Stadium med en 3D-tryckt hand