Hur exakt är 3D-utskrift för att rekonstruera kriminaltekniska bevis?

- Oct 17, 2018-

Flera brott, däribland flera mord, har lösts med hjälp av 3D-utskrift, eftersom tekniken kan bidra till att återskapa teknisk bevisning. Men i en ny studie med titeln ”en preliminär utredning riktigheten av 3D-modellering och 3D-utskrifter i Forensic Anthropology bevis återuppbyggnad”, ett team av forskare undersöker hur effektfulla 3D-utskrifter och 3D-modellering är faktiskt lösa fall.

Forskarna hävdar att 3D tryckta bevis har varit användbara i flera domstolen scenarier. 3D tryckta kopior av ben kan vara effektivare än fotografier visar arten av skador till offer, men medan det finns en hel del indicier visar att så är fallet, finns det fortfarande en brist på publicerade empiriska bevis. Denna studie syftar till att ändra på detta.

Rekommendationer inkluderar sysselsätter den högsta datortomografi upplösningen som möjligt, med en hög/hård CT återuppbyggnad filter, tillämpa en lämplig grad av yta utjämning, och använda en 3D-skrivare som inte kräver stödstrukturer. Forskarna drar slutsatsen att 3D tryckta kriminaltekniska prover verkligen är en giltig metod för att tillhandahålla bevis i domstol.

3D Printing for Reconstructing

Ett par:Im 3d Artist (Modellerare) Nästa:Världens första 3D tryckta volymetriska krets framträder från University Of Texas El Paso Lab