Hälften av alla jobb i mig kan vara förlorad för automatisering i tio år

- Sep 11, 2018-

Aktuell tillgång på digitala verktyg och resurser för att automatisera 40 till 45 procent av aktuella jobb i Mellanöstern har hörts av av cios konferenser. McKinsey, ett konsultföretag, uppskattar att det kommer att vara 55 till 60 procent 2030.

Senaste CIOMajlis roundtable, lett av McKinsey och överlade om effekterna av automation jobb i Mellanöstern.

Jobb automation har varit ett kontroversiellt ämne som uae accelererar mot en smartare framtid. Uae är idag en av de översta fem länderna i Mellanöstern har den högsta potentialen för teknik automation. Grannländerna i GCC har en liknande affinitet för ai och automation, med anpassningshastighet förväntas vara 32% högre än den beräknade globala Genomsnittligt 2030.

Andra individer som förutspådde för att förskjutas av jobb automation i Mellanöstern är expat verk, särskilt inom förvaltningen, regeringen, tillverkning och konstruktion. Tekniska med tanke på jobb automation, kommer att utlandsstationerade i mer mänskliga-centrerad yrken såsom konst, underhållning, rekreation, hälsovård och utbildning uppleva en långsammare och indirekta våg av deplacement.

En ökning av arbetslösheten är alltid ett bekymmer som är associerad med jobb automation, förutspås detta tekniksprång att positivt bidra till föränderliga gig ekonomin, skapa en värd av tech-augmented jobb och införa en förskjutning från grundläggande färdigheter till dem som kräver högre kognition. Regeringar och ekonomiska ledare måste också möta unika uppgift medhjälp ekonomins tillväxt genom att kombinera styrkan i humankapital och artificiell intelligens.

Cios talar om den offentliga debatten, och gjort extrema punkter, från den ökade risken för cyberattacker och digitala korruption till en mer optimistisk syn på de fyra-dagars arbetsvecka som vuxit fram som en ny verklighet med hjälp av automatiserade bistånd.

En McKinsey och företagets företrädare betonade vikten av affärer agility. Jobb automation är ett av de första stegen i de digitala transformationer av företag runt om i världen. För att modernisera sig och hänga med Tyskland och Kina, är en proaktiv inställning till automation avgörande.

CIOs from various organisations in the UAE gathered to discuss automation.

Ett par:Amerikanska militärbyggnaderna Kasern använder världens största 3D-skrivare Nästa:Raspberry Pi Space Rover: NASA Open-källor Dess Mini Mars Robot