Google AI On Raspberry Pi: Nu får du Officiell TensorFlow Support

- Sep 05, 2018-

Förutom att få en Raspberry Pi att fungera på en mini Mars Rover, kommer det nu att bli mycket lättare att använda Googles TensorFlow artificiella intelligens ram med den lågdriven dator.

Utvecklare med Raspberry Pi har redan kunnat använda TensorFlow på olika sätt för att lägga till djuplärande modeller så att billig eller dyr maskinvara kan göra saker som bildklassificering.

Medan TensorFlow kan användas på Linux, Windows, Android, MacOS och iOS, är det svårt att hitta billigare hårdvara än $ 35 Raspberry Pi.

Men som Pete Warden noterade, en mjukvaruingenjör och ledare i TensorFlow mobila och inbäddade team, som körde TensorFlow på Raspberry Pi "har medverkat mycket arbete".

TensorFlow-gruppens senaste arbete med Raspberry Pi Foundation bör göra det enklare för utvecklare att använda Python programmeringsspråk för att bygga AI-applikationer på hårdvara integrerad med en Raspberry Pi-enhet.

Tack vare ett samarbete med Raspberry Pi Foundation, säger vi nu att den senaste 1.9-versionen av TensorFlow kan installeras från förbyggda binärer med Pythons pippaket, skrev Warden of TensorFlow release 1.9.

Att sänka baren för att köra TensorFlow på Raspberry Pi är uppenbarligen en vinst för Googles utvecklare med tanke på populariteten hos utvecklaren, som förra året nådde de 14 miljoner enheterna som såldes milstolpe. Raspberry Pi grundare Även Upton är optimistisk om sina utsikter för Pi-användare också.

Getting TensorFlow to run on Raspberry Pi

Ett par:Undersöka effektiviteten av 3D-utskrifter för Drone konstruktion Nästa:3D-tryckmaterial Marknaden förväntas få USD 1400 miljoner före 2022