Tyska krigsmakten Använd 3D utskrift att omforma en föråldrad del

- Oct 18, 2018-

Den tyska krigsmakten arbetar på med 3D utskrift direkt i fältet, som beskrivs i en studie med titeln ”kännetecken av en metall additiv tillverkningsprocess för tillverkning av reservdelar”. Planen är att omforma maskindelar bärs under distributionen, skapa en utskrivbar fil och skicka den tillbaka till stridsområdet, där soldaterna kommer sedan 3D print delen. Det låter enkelt, och trupper från andra länder gör 3D-utskrift, alltför.

Författarna diskuterar en agil utvecklingsstrategi. AGILITY, är som definieras av papperet, ”förmågan att snabbt och kooperativt reagera på förändringar i oförutsägbara miljöer för att möta krav och effektivt”. Papperet tar en titt på en specifik fallstudie utförs av den tyska krigsmakten. När militären behöver en reservdel delvis 3D tryckta, utförs arbetet av WiWeB, den federala forskningsinstitution Bundeswehr forskningsinstitut för material, bränslen och smörjmedel.

När 3D utskrift komponenter behövs, utförs arbetet av två lag. Designgruppen ansvarar för att generera 3D utskrift filer och tillverkning teamet ansvarar för faktiska 3D printning och efterbearbetning. Efter delarna är slutförda, i vissa fall ansvarar departementet språkverktyg för kvalitetskontroll och certifiering.

Use 3D Printing to Redesign an Obsolete Part

Ett par:San Diego Biotech syftar till 3D-utskrift, reparera organvävnader Nästa:ParaForma hjälper entreprenörer till design och hantverk 3D-tryckta ringar för anpassade smycken