Designer skapar unikt 3D-tryckt Homeware Collection för Cooper Hewitt Showcase

- Oct 23, 2018-

Från kakskärare, vaser, trädgårdsskötsel till kapphängare, lampor och köksredskap verkar det som om 3D-tryckt homeware är allt raseri dessa dagar. New York-designer Joe Doucet, benämnd "Living Blueprint for the 21st Century Designer" av Forbes, har nyligen använt tekniken för att skapa en ny samling av 3D-tryckt hemtillbehör för en helt ny utställning på stadens Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum.

Doucet utformade 3D-tryckta flerskikts-, gråskala-köksredskap, bestick, service och förvaringshytter specifikt för museets design: dining display. Den underdimensionerade, ännu attraktiva samlingen, enligt ett uttalande från Doucet, var "utformad med begränsade resurser i åtanke" för att "representera matsal i det 21: a århundradet.

Den 3D-skrivna hushållsartiklarna sparar också korskulturell mat, eftersom det också innehåller en uppsättning spisspinnar samt mer typiskt västerländska bestick.

Designer Creates Unique 3D Printed Homeware

Ett par:Dessa 3D tryckta praliner är inspirerade av naturliga underverk och exotiska Locales Nästa:Rocket Lab och dess 3D tryckta raketer ser mot en produktiv framtid