3D-utskrift, Silicon Valley stil

- Nov 01, 2018-

Det är väl känt attSilicon valleyär födelseplatsen för ny teknik och framsteg. Så är det vettigt att hitta en innovativa nya företag som kan driva3D-utskrifter(aka additiv tillverkning) bortom prototyptillverkning, i samma rum som skaparna av andra tekniker som hjälper forma framtiden för världen.

Kisel-baserade kol används huvudsakligen i industriell produktion. I själva verket är ett av företagets slagord, – stoppa prototyper och starta produktionen. Kol, grundades 2013, banat väg för en ny additiv tillverkning (AM) teknik som använder ljus och syre för att snabbt producera produkter från flytande harts pooler.

”Vi har tagit essensen av digitalisering frånSilicon valleyoch fört innovation, materialvetenskap och additiv tillverkning ”, säger Joe DeSimone, Carbon VD och medgrundare. ”Det finns många olika sätt att förnya”.

image

Ett par:Tysk Designer debuterar 3D tryckta Christmas Ornament kollektion inspirerad av rörelse av Dans Nästa:Universitetet i Twente forskare 3D utskrift guld mikrostrukturer med LIFT teknik