3D-tryckt Generator bostäder komponenter är lättare och starkare i struktur

- Sep 30, 2018-

Saffran elektriska & makt, ett franskt företag som specialiserat sig på elektriska system för kommersiella och militära flygplan, är senast att gynnas additiv tillverkning och additiv tillverkning design (DfAM) i design och produktion. Företaget började utforska fördelarna med 3D utskrift efter fler och fler kunder frågade om delar tillverkningsteknik.

Safran elektriska & makten använder additiv teknik och system, arbeta med brittiska tillverkaren Betatype, med sin expertis i 3D tryckteknik och DfAM.

Mer specifikt, söker Safran's power division team sätt att förbättra och optimera utformningen av generator bostäder. Företaget arbetar med Betatype, och kunde komma med en ny design för den del som integrerat många förbättringar, inklusive bättre styrka, bättre styvhet och betydande viktminskning.

Noterbart i omformande generatorn bostäder delar, hjälpte Betatype Safran optimera utformningen av additiv tillverkning, där delarna var utformad som en enda del. Däremot består den ursprungliga komponenten av många komplexa delar. Genom att kombinera de olika komponenterna som helhet och att integrera gallerstrukturen i delar, kan Betatype också spara kostnader genom att minska vikten av delar, tillverkning tid för delarna, och antalet delar.

3D printing of generator housing parts


Ett par:Synkroniserad 3D-tryckning av betong Nästa:Våra rev är döende - vad om vi 3D-utskrivna nya?