Vad gör Arduino?

- Aug 29, 2018-

Arduino maskinvara och programvara som utformats för konstnärer, designers, hobby, hackare, nybörjare, och alla som är intresserade i att skapa interaktiva objekt eller miljöer. Arduino kan interagera med knappar, lysdioder, motorer, högtalare, GPS-enheter, kameror, internet, och även din smart-telefon eller din TV! Denna flexibilitet kombinerat med det faktum att den Arduino programvaran är gratis, hårdvara skivorna är ganska billigt, och både programvara och hårdvara är lätt att lära sig har lett till en stor gemenskap av användare som har bidragit med kod och släppt instruktioner för en enorm mängd Arduino-baserade projekt.

För allt från robotar och en värmedyna lämna värmande filt till ärlig spådomar maskiner och även en Dungeons and Dragons dice-kasta gatlopp, kan Arduino användas som hjärnan bakom nästan alla elektronik projekt.

Cheaper UNO R3 MEGA 2560 R3 1602 LCD HC-06 6pin Bluetooth Slave Module 830 Breadboard Kit

Och det är egentligen bara toppen av isberget – om du vill veta var du hittar fler Arduino produkter att inspirera din kreativitet,SnällaKlicka på:http://www.kuongshun-KS.com/Uno/Ellerhttps://kuongshun.en.Alibaba.com/Ett par:Kortfattad men inte enkelt raspberry pi Zero W utvärdering Nästa:Vad är en Arduino?