Raspberry utgåvor uppgraderade Pi

- Sep 05, 2018-

Den nya produkten är uppbyggd kring en uppdaterad version av 64-bitars Broadcom-applikationsprocessorn som används i Raspberry Pi 3B, så att användarna når högre klockfrekvenser.

Några 19 miljoner av den städa kompakta datorskivan har sålts sedan den först gick på marknaden i februari 2012 och har använts för allt från att köra VPN till att bygga kycklingkupoler med automatiska dörrar, via många fler applikationer.

Uppgraderingen innehåller signifikant förbättrad anslutning, med trådlösa kretsar som nu inkapslas under en metallsköld ("snarare häckande präglad med vår logotyp" som Raspberry Pi-skaparen Eben Upton lägger den i ett blogginlägg som meddelar flytten idag).

"Detta har gjort det möjligt för stiftelsen att certifiera hela styrelsen som en radiomodul enligt FCC-reglerna, vilket i sin tur kommer att avsevärt minska kostnaden för överensstämmelse-testning av Raspberry Pi-baserade produkter", tillade han.

prodcut-image The Raspberry Pi 3 Model B+

Raspberry Pi 3 Model B + har en 1,4 GHz 64-bitars ARM Cortex-A53 CPU, dual-band 802.11ac trådlöst LAN och Bluetooth 4.2, tillsammans med Snabbare Ethernet (Gigabit Ethernet via USB 2.0), Power-over-Ethernet support (med separat PoE HAT), förbättrat PXE-nätverk och USB-masslagringsstart och förbättrad termisk hantering.

Utgåvan kommer omkring två år efter att Pi Foundation släppte Raspberry Pi 3 Model, den första 64-bitars produkten och den första produkten med integrerad trådlös anslutning. Sedan dess har stiftelsen sålt över nio miljoner Raspberry Pi 3-enheter som har blivit anställda i skolor, hem, kontor och fabriker över hela världen.


Hitta mer Pi inspiration här: http://www.kuongshun-ks.com/raspberry-pi/ Eller https://kuongshun.en.alibaba.com/

Ett par:Bygg en maskinapplikationsapplikation med en Raspberry Pi Nästa:Hur elektroniska komponenter arbete