Gör din egen uppsättning av 3D-skrivna ägghögtalare

- Oct 18, 2018-

Heine Nielsen, en 37-årig tillverkare från Danmark som heter Dr_frost_dk på Thingiverse, är alltid upptagen för att prova "helt otestade" projekt. Efter att ha tillbringat två decennier som byggde ampere och högtalare, bestämde Nielsen att prova 3D-utskrift förra året och se om det skulle vara ett bra sätt att skapa en hölje för ljudhögtalare.

Vi har definitivt sett massor av 3D-tryckta högtalare före, tillsammans med hörlurar, öronproppar och annan ljudutrustning, som CD-spelare och mikrofoner. Efter Nielsen såg hur starkt några av de 3D-tryckta delarna var som hans vän hade gjort, blev han inspirerad för att ge det ett skott med ett roligt par 3D-skrivna audiophile-ägghögtalare. Han berättade för 3DPrint.com att han har utvecklat projektet "i ungefär ett år".

Du kan hitta STL-filer för 3 ", 4" och 5 "ägghögtalare på Nielsens Thingiverse. Anvisningarna för projektet varierar lite beroende på vilken storlek du går med.

Nielsen förklarar steg för steg hur man fullbordar projektet, börja med att rengöra dina 3D-tryckta ägghögtalare "så att de ser bäst ut" och sedan borra två 5 mm hål i äggets baksida för högtalartrådanslutningen.

Köp dig själv en billig, praktisk 3D-skrivare först!


3D Printed Egg Speakers New Kuongshun K10 3D Printer

Ett par:Nybörjare Guide till IR-sensorn och hur du använder det med Arduino Nästa:Hur man väljer en Arduino Shield