Så här byter du din Arduino Prototype till en tillverkbar produkt

- Sep 30, 2018-

Att utveckla en prototyp baserad på en Arduino eller ett annat utvecklingspaket är ett utmärkt första steg. Men om du vill göra din produkt till något som kan massproduceras och säljs till massorna, är det mycket arbete att göra.

Steg 1-Designa mikrokontrollerkretsen

Arduino är ett utvecklingspaket för mikrokontroller, så det första steget är att designa en anpassad mikrocontroller schematisk för att ersätta Arduino. Och det första steget att designa en mikrocontroller schematisk är att välja mikrokontroller.

Steg 2 - Skapa schematiska kretsar för eventuella skärmar

schematiskt exempelNå att du har din schematiska kretskrets för mikrokontroller utformad är nästa steg att designa kretsarna för alla Arduino-sköldar du kan använda.

Steg 3-designa kretskortet (PCB)

När du har den fullständiga schematiska kretsen som är avsedd för din produkt, är nästa steg att förvandla den till en verklig värld Skrivet kretskort (PCB).

Steg 4-Beställ PCB Prototyper

När du har PCB-layouten klar är det dags att beställa PCB prototyperna. I många fall använder du en leverantör för att producera den tomma PCB: n, och en annan leverantör att lödda alla komponenter på brädet.

Steg 5 - Utveckla firmware / programvara

Nu är det dags att porta över din Arduino-kod till den inbyggda firmwarekoden för den valda mikrokontrollen. Detta kommer att bli betydligt enklare om du använder samma mikrokontroller-familj som används av Arduino-modellen du använde.

Steg 6-Skölj och upprepa

Oavsett hur försiktig du är eller hur bra en designer är, hittar du nästan säkert några problem med din första prototypversion. Om pengar inte är bristfälligt är det snabbaste sättet att utveckla nya produkter att prototypa tidigt och ofta.

arduino prototype to product

Ett par:5 sätt du kan använda 3D-utskrift för att skapa en prototyp Nästa:DIY Raspberry Pi väckarklocka projekt