DIY Gör Halloween ditt eget med detta 3D-tryck

- Oct 29, 2018-

Halloween är precis runt hörnet, har du gjort dina skrämmer? Istället för att köpa ett engångsobjekt från en butik, varför skriv inte ut 3D-effekten själv? Kostnaden för 3D-skrivare faller och de flesta budgetpersoner har nu alternativ. Om du är en ny 3D-skrivare , erbjuder vi dig en bästa 3D-skrivare 2018 .

best 3D printer 2018

Självklart är Halloween inte bara läskigt, det är också en tid att visa upp dina fantastiska kostymer och en 3D-skrivare kan komma till nytta!

1.Pumpkins

En annan viktig aspekt av Halloween är att ställa in den största turistavskräckningsfaktorn för ditt hem. Du kan skapa Arduino powered scare-maskiner som gör att folk tänker två gånger innan du kommer till ditt hem.

Petrifying Pumpkins

2.Wiley Webs

Vad är ett hemsökt hus utan spindelväv? I år, istället för att köpa en rörig web i affären, skriv ut ditt eget.

3.Skittering Spindlar

När vi pratar om spindelbanor, varför inte lägga till några spindlar för att göra folk skumma?

4.Bugged Out Eyes

Dessa cartoonishly stora ögon är fantastiska i sin enkelhet. Skapat av Thingiverse användar Kongorilla är de ett bra sätt att få ett stort utseende med få steg.

5.Skittering Spindlar

När vi pratar om spindelbanor, varför inte lägga till några spindlar för att göra folk skumma? Medan det finns gott om spindeldesign att välja mellan, tog designen av thinkyhead verkligen vår uppmärksamhet.

Skittering Spiders


Ett par:Bästa Arduino Starter Kit - Köpguide 2018 Nästa:Vad ska du ha på Halloween? Kolla in dessa 3D-tryckta kostymer