Bästa 3D utskrift Filament för 3D-skrivare

- Nov 13, 2018-

Denna lista är att ge dig en översikt över varje material och den bästa produkten som du kan plocka under $20 i sin kategori. Med dina pengar är kuongshun pla det bästa du kan köpa till det billigaste priset. Det kommer inte att svika dig.

Polymjölksyra(PLA) Glödtråden

PLA är vanligaste glödtrådens för nybörjare och allmänna ändamål. Polymjölksyra görs av organisk polymer och är ett biologiskt nedbrytbart styva material med låg smältpunkt. Det används ofta som underlag för de modeller och inomhus objekt som du vill rita.

Nackdelen med PLA är att det blir mjukt på relativt låg värme cirka 60 grader Celsius, 140 grader Fahrenheit för amerikanska tillverkare, och fungerar dåligt utomhus.

PLA Filament

Akrylnitril-butadien-styren(ABS)

ABS används i många produkter runt om i världen och lovordas för dess höga temperatur och miljötålighet. När tryckt, det är också mycket tufft, och om du vill spendera tid, kan du blöt det till en super fin yta. Den största nackdelen med ABS är dess giftiga ångor. Om du funderar på att skriva ut med ABS, kontrollera att du är på en väl ventilerad plats och använda inneslutningen när så är möjligt.

Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS)


Polyetentereftalat polyetylenglykol(PeTG)

PeTG är en lycklig kombination mellan PLA- och ABS. Den har ABS styrka och temperatur motstånd, och det kan vara tryggt tryckt inomhus. Det kan vara lite svårt att göra detta, men när det är gjort, kommer du aldrig se tillbaka. Du kan behöva använda Micro schweiziska Hotend eftersom PeTG kräver mycket höga temperaturer att skriva ut.Ett par:DIY på en Raspberry Pi Powered Retro Video Game Console Nästa:Hur 3D-utskrift kan förbättra din Thanksgiving Holiday