Fantastiska Halloween Frights du kan göra med en Arduino

- Oct 31, 2018-

Det är kul att lära sig elektronik med Arduino, men Bus eller godis medArduinoär en fantasi. Få din tillbaka omfattas när de kommer att tigga i år — och om de gör det genom de skrämmande saker, hela vägen till din dörr, då åtminstone du vet de verkligen förtjänar lite godis.

1.Läskiga kacklande Cauldron

Anger du häxans den och långsamt strategi den glödande, bubblande kitteln. När du kommer närmare, det onda som skriker inuti stiger till fever pitch med varje steg, och virvlande dimman på mörka ytan kommer att uppsluka dig för evigt.

Creepy Cackling Cauldron

2.Demon Mask kostym

Ser ditt ansikte alltför mänskliga? Det är ett problem - barn används till människor, så försök att skrämma dem dämpas när de ser ett ansikte du är bekant med. Använd den djävulen masken för att korrigera detta.

Demon Mask Costume

3.Flytta skallen

En enkel rubbad skalle ansluten i en separat servo med flera led i ögat. Lägga den på marken och täcka den med ett netto, som är en prop som du verkligen inte skulle förvänta dig att börja flytta, så effekten är ännu mer skrämmande.

image
Ett par:Vad ska du ha på Halloween? Kolla in dessa 3D-tryckta kostymer Nästa:RFID och knappsatsbaserad dörrlås med Arduino