Om oss

Kuongshun Electronic Company är en leverantör och tillverkare av elektronikkomponenter. Den är bunden till kartong och startpaket för Arduino, Raspberry PI 3 Modell B, smart robotbil, bästa 3D-skrivare. Det är också en samling av vetenskaplig forskning, design, produktion, underhåll och försäljning av högteknologiska företag, inom området automation med professionella standarder och mogen teknik, vi snabba uppgången inom utrikeshandeln.

Att förlita sig på teknik och utveckling, fortsätter att ge användarna högteknologiska produkter, är vår ständiga strävan. Full introduktion av utländsk avancerad teknik för att öka värdet av våra produkter.

Företaget får användarnas beröm för att leverera förstklassig kvalitetsprodukt och fantastiska tekniska tjänster, har nu blivit förstahandsvalet av inhemskt och internationellt upphandlingsföretag.

I företagets utvecklingsprocess fortsätter vi utbyte och samarbete med många inhemska vetenskapliga forskningsinstitut, design och produktion och underhåll, felsökningskapaciteten har snabbt ökat och expanderat.

Vårt företag har byggts i början av handelsbolaget i en omfattande tekniska enheter, under handels-, finansbolagets jurisdiktion, med imponerande försäljningsprestanda och njut av fullt pris och tekniskt stöd.

Idag strävar vi efter "progressiv, sanning, strikt och enhetlig politik", håller innovation, uppmärksamhet på teknik som kärna, förpliktar oss till kvalitet och sätter kundens tillfredsställelse prioriterat, försett för att ge dig den mest kostnadseffektiva high- tekniska produkter och uppmärksam service.

Kuongshun Electronic


Kuongshun fabrik ligger i Kina internationella och energiska stad-Shenzhen. Som en global leverantör i de intelligenta robotarna, intelligenta moduler, elektroniska komponenter, Kuongshun, är att skapa mervärde för kunder runt om i världen.

image.pngimage.png

Kuongshun Products innehåller följande:

1, intelligenta robotar

2, intelligenta moduler

3, elektroniska komponenter

4, RC drone quadcopter


Vi levererar intelligenta produkter och elektroniska komponenter över hela världen till ett brett utbud av företag över hela världen, allt från stora multinationella organisationer till små enskilda företag.

Detta är RFID Basic Learning Starter Kit.

UNO Starter Kit


Vi känner alltid att alla framgångar hos vårt företag är direkt relaterade till kvaliteten på de produkter vi erbjuder. De uppfyller högsta kvalitetskraven enligt ISO9001, ISO14000: 14001 SGS-riktlinjerna och vårt stränga kvalitetskontrollsystem.

image


Vi accepterar kundanpassad produkt som kan blanda och producera moduler och erbjuda några av de mest avancerade tillverkningsmöjligheterna som finns, inklusive anpassad logotyp och design, kort ledtid och rik erfarenhet.


Vi har kunder från både hemmamarknaden och overseamarknaden. Kuongshun Försäljningschefer kan prata flytande engelska för bra kommunikation. Vår huvudsakliga försäljningsmarknad:

Södra Europa

Nordamerika

Asien

Sydamerika

indien

afrika


Förutom våra befintliga produkter kan Kuongshun också producera anpassade produkter enligt ritningar eller prover från våra kunder. Vi kontrollerar produktkvaliteten kritiskt för varje steg under tillverkningen från anpassad intelligent modul till kund från hela världen. Vi erbjuder teknisk support som är oöverträffad.