Grön A4988 Stepper Motor Driver

Grön A4988 Stepper Motor Driver

Grön A4988 Stepper Motor Driver (med Heatsink, 2A) Beskrivning: · A4988 är en komplett mikrostyrd motordrivrutin med inbyggd översättare för enkel användning. Produkten kan vara full, halv, 1/4, 1/8 och 1/16 stegläge för att styra bipolär stegmotorens utgångsskapacitet på upp till 35 V och ± 2 ...

chatta nu

Produktinformation

Grön A4988 Stepper Motor Driver (med Heatsink, 2A)


Beskrivning:

· A4988 är en komplett mikrostyrd motordrivrutin med inbyggd översättare för enkel användning. Produkten kan vara full, halv, 1/4, 1/8 och 1/16 stegläge för att styra bipolär stegmotorens utgångsskapacitet på upp till 35 V och ± 2 A. A4988 innehåller en fast strömströmregulator, regulatorn kan sakta eller blandad sönderfallsläge. Konverteraren är nyckeln till den enkla implementeringen av A4988. Vid inmatning av en puls på STEP-ingången drivs en mikrostegs motor. Inga fasföljdstabeller, högfrekventa kontrolllinjer eller komplexa gränssnitt till programmering. A4988 gränssnittet är mycket lämpligt för komplexa mikroprocessorer är otillgänglig eller överbelastad.

· Mikrostegsoperation, chopping kontrollen i A4988 väljer automatiskt det aktuella sönderfallsläget (Slow eller Mixed). I det blandade sönderfallsläget ställs anordningen initialt till snabb förfall i den del av den fasta tiden, då ett långsamt förfall under resten av nedetiden. Strömstyrning med blandad nedbrytning resulterar i minskat ljud för ljud för ljud, ökad steggrannhet och minskad strömförbrukning. Internsynkroniseringsriktningskontrollkrets för att förbättra effektförbrukningen vid pulsbreddsmodulationen (PWM) vid drift. Internt kretsskydd omfattar: termisk avstängning med hysteres, underspänningslåsning (UVLO) och överströmningsskydd. Special power-Sort.

· A4988 ytmonterat QFN-paket (ES), storleken på 5 mm × 5 mm nominell totalförpackningshöjd på 0,90 mm och med exponerad dynor för förbättrad värmeavledning. Förpackningen är Pb (suffixes-T), med 100% matt tenn-blyframeplätering.


Specifikationer:

· Låg RDS (ON) utgångar, A0 ~ A5

· Automatisk nuvarande avkänningslägesdetektering / -val

· Intern UVLO

· Blandat med långsamma strömförlustlägen

· Synkron rättelse för låg effektförlust

· Överspänningsskydd

· Termisk avstängningskrets

· 3,3 och 5 V kompatibel logisk matning

· Termisk avstängningskrets

· Jordfelkrets

· Ladda kortslutningsskydd

· Av fem valfria steglägen: Full, 1/2, 1/4, 1/8 och 1/16


Kuongshun Electronic, en av de internationella kända tillverkarna och leverantörerna av Green A4988 Stepper Motor Driver som ligger i Kina, har nu kvalitetsprodukter till salu. Vi är utrustade med en grupp professionella och erfarna arbetstagare, såväl som avancerad utrustning. Du kan vara säker på att köpa rabatt och lågpris grön a4988 stepper motorchaufför gjord i Kina från oss och kolla pricelisten med oss.

Hot Tags: grön A4988 stepper motor chaufför leverantörer Kina, tillverkare, lågt pris, köpa rabatt, prislista, pris, gjord i Kina
Ett par:Röd A4988 Stepper Motor Driver Nästa:DRV8825 Stepper Motor Driver

Förfrågning

Du kanske också gillar